Branzica calcica pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Mar 2010 | 12835 vizualizari

 

eu fac aceasta branzica din 300 ml lapte pt o masa.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 2 pastile calci lactic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzica calcica pt bebelusi:

pisam pastilele de calciu, pt a se dizolva mai repede .

punem laptele pe foc si adaugam si calciul imediat ce l-am pus pe foc, avem grija sa nu se prinda laptele, mestecam in el, lasam pana se branzeste si sa dea in clocot si luam de pe foc.

scurgem zerul, iar branzica o stoarcem cu pansamente sterile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzica calcica pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

bluebubles20 1

17.08.2010, 13:57

mai economica se poate face storcand in laptele aproape fiert zeama de lamaie pana cand se alege laptele.

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:17

am auzit si eu de aceasta varianta, insa la vremea respectiva nu stiam, iar varianta asta cu calciu este recomandata in special micutilor care au lipsa de calciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baghetute " Mic Dejun"